شناسنامه دوره
( این دوره به صورت حضوری برگزار خواهد شد )
برای دریافت پوستر کلیک کنید
اساتید دوره:
آقای مجتبی حسن مرادی
- کارشناس ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی/ رئیس انجمن تخصصی کارفرمایی آموزشگاههای صنایع غذایی و خدمات تغذیهای استان اصفهان/ مدیر و موسس آموزشگاه صنایع غذایی نانونمک / ۲۰سال سابقه فعالیت و تدریس در زمینه رستوران، هتل، فست فود و کافیشاپ/ مدرس مرکز الکترونیک آزاد دانشگاه صنعتی اصفهان
آقای پویا بهزادنیا
- دانشجوی دکترای مدیریت بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی /کارشناس رسمی دادگستری/ عضو کمیسیون توسعه صادرات غیر نفتی اتاق بازرگانی ایران/ مدرس دانشگاه و دوره های تخصصی اتاق بازرگانی ایران و مرکز آموزش بازرگانی/ بیش از ۱۰ سال سابقه بازرگانی بینالملل بویژه صادرات مواد غذائی، محصولات چرمی و …
آقای سید صادق علامه
- دکترای مدیریت صنعتی دانشگاه اصفهان/ مدرس مورد تائید مرکز تجارت جهانی (ITC)/ راهبر شرکتی صندوق پژوهش و فناوری سرمایه گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه اصفهان/ قائم مقام سابق شتاب دهنده بردار اتاق بازرگانی اصفهان/ مربی و مدرس حوزه تحقیقات بازارهای بین المللی بر اساس الگوی مرکز تجارت جهانی
آنچه در این دوره مورد بررسی قرار خواهد گرفت:
گیاهشناسی قهوه، درخت قهوه و ساختار فیزیکی آن/ آشنایی با گونهها و زیرگونههای قهوه/ معرفی کشورهای تولیدکننده و صادرکننده قهوه/ نگاهی به فرایند از مزرعه تا فنجان قهوه/ آشنایی با شاخصهای مرغوبیت قهوه و علائم عیب ظاهری و طعم در دانه قهوه/ شناخت روشهای فرآوری دانه سبز قهوه آشنایی با بستهبندی، حملونقل، دادوستد و انبار دانههای سبز قهوه/ آشنایی با گواهینامههای بینالمللی و استانداردهای دانه سبز قهوه/ آشنایی با نحوه قیمتگذاری دانه سبز قهوه/ آشنایی با انواع قهوه موجود در بازار ایران / اسناد بازرگانی مرتبط با واردات قهوه/ بررسی HS Code و حقوق ورودی قهوه/ ثبت سفارش الکترونیکی واردات/ قانون امور گمرکی مرتبط با خرید قهوه/ شیوه پرداخت وجه به فروشنده/ تامین ارز/ تنظیم اظهارنامه گمرکی/ تشریفات گمرکی و ترخیص کالا/ شیوه جمعآوری و تجزیهوتحلیل اطلاعات تجاری مرتبط/ شناسایی کشورهای صادرکننده و واردکننده قهوه / حجم و میزان قهوه مبادله شده در بازرگانی بینالملل/بررسی نقشه گردش تجاری قهوه
مزیت های حضور در دوره:
۲۴ ساعت آموزش تخصصی در حوزه واردات قهوه
همراه با ناهار و پذیرایی میان وعده
ارائه هدیههای آموزشی به دانشپذیران
دارای گواهینامه از طرف مرکز آموزش بازرگانی کشور
برگزاری در محیطی زیبا و دلپذیر در مجتمع آموزشی فرهنگی اردیبهشت
همراه با کار عملی با موضوع دم کردن و عملآوری دانه قهوه و کار با دستگاه اسپرسوساز
محل برگزاری:
خیابان آتشگاه – کنار کوه آتشگاه – مجتمع آموزشی فرهنگی اردیبهشت
شهریه : ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان
پرداخت نقدی : ۱۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان
پرداخت اقساط : ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان نقد + ۵ میلیون تومان یک فقره چک برای دی ماه ۱۴۰۳